Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Ιούλιος 2016
27 Ιουλίου 2016 In Νέα

Αξιότιμοι,

Το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο λαμβάνει την τιμή να σας προσκαλέσει στην υποδοχή Κινεζικής επιχειρηματικής αποστολής, Ναυτιλιακού ενδιαφέροντος από το Wuhan, κατόπιν σχετικού αιτήματος της ΣΕΠ Α.Ε. (PCT SA).

Πρόκειται για 6μελή κινεζική αποστολή, η οποία αφορά εκπροσώπους ιδιωτικών ναυτιλιακών, ναυπηγοεπισκευαστικών και Logistics εταιριών, οι οποίες δραστηριοποιούνται στο λιμάνι του Wuhan.

Η κινεζική αποστολή επιδιώκει συνεργασία με ελληνικές ναυτιλιακές, ναυπηγοεπισκευαστικές εταιρείες αλλά και εταιρίες διαμεταφορέων/logistics.

Η υποδοχή της αποστολής θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016 και ώρα 9.30 π.μ. στην αίθουσα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά (Λουδοβίκου 1, Πειραιάς, 1ος όροφος).

Ακολουθεί η λίστα των μελών της κινεζικής αποστολής και ενημέρωση για το Wuhan. Για την καλύτερη διοργάνωση, παρακαλούμε συμπληρώστε την επισυναπτόμενη αίτηση συμμετοχής.

* Τα ονόματα των συμμετεχόντων της Κινεζικής αποστολής είναι τα εξής:

1. Zhang Lin, Director of Wuhan New Port Administration Committee
2. Yao Minghua, Deputy Chief of Wuhan Customs
3. Gao Chao, Deputy Head of People's Government of Xinzhou District, Wuhan City
4. Xiao Lin, Director of Wuhan Port and Shipping Development Group Co., Ltd.
5. Tao Baoxuan, General Manager of Sinotrans Hubei Co., Ltd.
6. Han Yun, Office Director of Wuhan New Port Administration Committee

 

Με εκτίμηση,
ΕΛΛΗΝΟΚΙΝΕΖΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

14 Ιουλίου 2016 In Νέα

Αγαπητά Μέλη,

Λαμβάνουμε την τιμή να σας ενημερώσουμε ότι το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο, στο πλαίσιο των παροχών προς τα μέλη του, διοργανώνει την Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016 και ώρα (άφιξη: 13:30) έναρξης 14:00 και ώρα λήξης: 16:30 ημερίδα στα γραφεία του (Αμερικής 10, Αθήνα, 4ος όροφος) με θέμα: «Προκλήσεις και ευκαιρίες στην κινεζική αγορά/προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων για τις ελληνικές επιχειρήσεις στην Κίνα».

Α. Ο Εμπορικός και Οικονομικός σύμβουλος του Προξενείου της Ελληνικής Πρεσβείας στη Σαγκάη κ. Δημήτριος Μίχας, θα επισκεφθεί το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο και στις 14:00 της 18ης Ιουλίου 2016, θα μιλήσει για τις προοπτικές και ευκαιρίες, που παρουσιάζει η κινεζική αγορά για τις ελληνικές επιχειρήσεις (η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στην ελληνική γλώσσα).

Β. Στις 15:00 της ίδιας ημέρας, κατόπιν στενής συνεργασίας που έχει αναπτύξει το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο με το IPR SME Centre in China, θα υποδεχθεί τον κ. Bertram Huber, o οποίος θα πραγματοποιήσει παρουσίαση με τίτλο: «Αποτελεσματική προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων σας κατά την είσοδό σας στην κινεζική αγορά» (η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα).

Η παρουσίαση θα παρέχει μια γενική επισκόπηση των γενικών νομικών γνώσεων που είναι απαραίτητο να έχετε, προκειμένου να διασφαλίσετε ασφαλείς και αποτελεσματικές επιχειρηματικές δραστηριότητες στην Κίνα.

Ο κ. Huber επίσης, θα παρέχει πρακτικές συμβουλές αναφορικά με το τι πρέπει να προσέχετε, όταν πλέον αποφασίσετε να διεθνοποιήσετε την επιχείρησή σας συνεργαζόμενοι με την αγορά της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.

Η παρουσίασή του θα συμπεριλάβει Key Case Studies, Check List και Take Away μηνύματα. Επίσης, θα σας δοθεί η ευκαιρία να σας απαντήσει σε συγκεκριμένες ερωτήσεις, που θα του θέσετε.

Η συμμετοχή στην εν λόγω ημερίδα και στα δύο μέρη της είναι απολύτως ΔΩΡΕΑΝ, αφορά αμιγώς τα ταμειακά ενήμερα μέλη του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας για συμμετοχή ενός εκπροσώπου από κάθε μία από τις εταιρίες που θα δηλώσουν συμμετοχή, συμπληρώνοντας την επισυναπτόμενη φόρμα συμμετοχής και αποστέλλοντας την στο fax: 2103629052 ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 15/07/2016 και ώρα 11:00.

Σε περίπτωση που ο αριθμός των 18-20 εταιριών-μελών του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου συμπληρωθεί νωρίτερα από την Παρασκευή και ώρα 11:00, δεν θα γίνει δεκτή κατά αύξοντα σειρά προτεραιότητας καμία άλλη αίτηση συμμετοχής, αντιθέτως, οι αιτήσεις θα κρατηθούν και θα ειδοποιηθείτε σε περίπτωση ακύρωσης κάποιας συμμετοχής, για να συμμετέχετε, από την γραμματεία του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου.

Παρακαλούμε, όπως ανοίξετε τα επισυναπτόμενα αρχεία:

1) Αίτηση συμμετοχής (απαραίτητο να συμπληρωθεί και να σταλεί)
2) Ένα σύντομο βιογραφικό του Dr. Bertram Huber, μαζί με ένα σύντομο προφίλ του IPR SME Centre in China.

Με εκτίμηση,
ΕΛΛΗΝΟΚΙΝΕΖΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Σαγκάη

Νέα Υόρκη

Πεκίνο.

Αθήνα