Νέα
17 Ιουνίου 2016 In Νέα

Επικεφαλής ο Γραμματέας του Κόμματος των Wanshan Islands του Zhuhai


Ο Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος της Λ.Δ. Κίνας της περιοχής των Νήσων WANSHAN της Περιφέρειας Zhuhai της Λ.Δ. της Κίνας, κ Γιαν Χονγκ (Yan Hong ), συνοδευόμενος από επιχειρηματική αντιπροσωπεία, είναι προσκεκλημένος του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου (εμπορικό, βιομηχανικό, ναυτιλιακό, τουριστικό) και θα επισκεφθεί τον Πειραιά και τις εγκαταστάσεις της ΣΕΠ A.E.(PCT S.A.)/ εταιρεία –μέλος του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου την Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 το απόγευμα συνοδευόμενος από τον Αξιότιμο Πρόεδρο του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου κ. Κωνσταντίνο Γιαννίδη και στελέχη του Επιμελητηρίου μας.

Θα επισκεφθεί πρώτα τα γραφεία του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου (Αμερικής 10, Αθήνα) 4οςόροφος, όπου θα συναντηθεί με επιχειρήσεις/μέλη του Επιμελητηρίου μας από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 3.15 περίπου.

Η περιοχή των Νήσων WANSHAN αποτελεί μια ταχέως αναπτυσσόμενη τουριστική αγορά με μεγάλες επενδυτικές ευκαιρίες,
(ήδη μεταξύ των Ομίλων που έχουν επενδύσει είναι και η MED) ενώ βρίσκεται σε μια προνομιακή τοποθεσία, κοντά στο Χονγκ Κογκ, το Μακάο, το Guangzhou και το Shenzhen και επομένως, εύκολα προσβάσιμη. Το ενδιαφέρον της αποστολής των Νήσων WANSHAN επικεντρώνεται στις επαφές με την ελληνική τουριστική και ναυτιλιακή βιομηχανία με σκοπό την ανάπτυξη εμπορικών σχέσεων.

Συγκεκριμένα: Με εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους εξής τομείς: Ναυτιλίας - Μεγάλων Ξενοδοχειακών Συγκροτημάτων - Εταιρειών Κρουαζιέρας και Yachting - Θαλασσίων Σπορ - Εταιρειών Ακτοπλοΐας - Τουριστικών Ακινήτων.


Δεδομένου ότι η ελληνική τουριστική αγορά αναπτύσσεσαι συνεχώς και παρουσιάζει ευκαιρίες επενδύσεων, αλλά και το μεγάλο ενδιαφέρον της Κίνας σε επενδύσεις στην Ελλάδα, σας ενημερώνουμε ότι για τις προϋποθέσεις αποκλειστικής παρουσίασης της εταιρείας σας για 10 λεπτά θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την Υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου κα Σταματίνα Μάρκου, στο 6932900255.


Επισυνάπτεται Αίτηση συμμετοχής και παρακαλούμε, όπως επικοινωνήσετε μαζί μας στο ανωτέρω contact της κας Μάρκου, το αργότερο έως τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016.


Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας συμμετοχής σας στη διοργάνωση.

 

Με εκτίμηση,

ΕΛΛΗΝΟΚΙΝΕΖΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

17 Ιουνίου 2016 In Νέα

Αξιότιμα μέλη και φίλοι του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου,

Λαμβάνουμε την τιμή να σας ενημερώσουμε ότι το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο (Εμπορικό, Βιομηχανικό, Ναυτιλιακό, Τουριστικό) εργάζεται άοκνα, προκειμένου να βοηθήσει πρακτικά την ελληνοκινεζική επιχειρηματική συνεργασία και την ανάπτυξη αυτής, με σεμνούς τόνους και προσανατολισμένη στα πρακτικά αποτελέσματα.

Στο πλαίσιο αυτό ζητούμε από όλους σας, να δώσετε δυναμικό «παρών» στην υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας μεταξύ του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου και του Επιμελητηρίου του Πεκίνου, την Τρίτη 21 Ιουνίου και ώρα έναρξης 9.30 π.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, στην οδό Δραγάτση 12, στον 7ο όροφο.

Η εκδήλωση υπογραφής της συμφωνίας συνεργασίας πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά. Το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο επίλεξε να πραγματοποιηθεί η υπογραφή της συγκεκριμένης συμφωνίας στην ιστορική αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Πειραιά, της πόλης που αυτήν τη στιγμή έχει ήδη πραγματοποιηθεί η μεγαλύτερη κινεζική επένδυση στο Λιμάνι της και η επιλογή αυτή και η πρόταση έγινε δεκτή από τη δημοτική Αρχή.

Η Ένωση Κοσμικών Αποστόλων του Ναού Σαολίν, θα πραγματοποιήσει συμβολική επίδειξη κινεζικών πολεμικών τεχνών προς τιμήν του Προέδρου του Επιμελητηρίου του Πεκίνου (CCPIT) και της κινεζικής κυβερνητικής και επιχειρηματικής αποστολής.

Θεωρούμε, σημαντικό να παραβρεθείτε. Πρόκειται για την υπογραφή μιας συμφωνίας η όποια έχει πρακτικό αντίκρισμα στην ανάπτυξη των ελληνοκινεζικών επιχειρηματικών σχέσεων. Και στην καθημερινότητα όχι μόνο των μεγάλων αλλά και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Παρακαλούμε, προκειμένου να συμμετάσχετε και στο networking, που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ των κινεζικών επιχειρήσεων που συνοδεύουν τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου του Πεκίνου, να συμπληρώσετε την επισυναπτόμενη αίτηση συμμετοχής και να την αποστείλετε άμεσα στη Γραμματεία του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου, είτε μέσω email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μέσω φαξ: 2103629052.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου στο τηλέφωνο 2103629445 ή με την Υπεύθυνη της υπηρεσίας Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου, δημοσιογράφο κα Σταματίνα Μάρκου στο κιν. 6932900255 και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σαγκάη

Νέα Υόρκη

Πεκίνο.

Αθήνα